منتو مهاجرت

جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند یا باشماره 47620110-021 داخلی 1تماس بگیرید.

پکیج جامع مهاجرتی

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

شرایط مهاجرت به استرالیاشرایط مهاجرت به استرالیا : مهاجرت به کشوری دیگر تصمیم بزرگی است که یک فرد برای خود و یا یا خانواده خود می گیرد.این تصمیم گیری زمانی اتفاق می افتد که فرد در کشور خود شرایط خوب اجتماعی, اقتصادی و یا آموزشی لازمه پیشرفت را مشاهده نکند و برای حرکت به سمت آینده و آرزوهای خود به مهاجرت فکر کند.پدیده مهاجرت همگام با پیشرفت دنیا و جامعه بشری پیشرفت چشمگیری داشته و روند رو به رشدی را طی میکند.فاکتورهای مهاجرت امروزه به شرایط شغلی, شرایط اقتصادی و اجتماعی, تحصیل تغییر کرده است.هرچه فرد متقاضی مهاجرت سطح بالاتری در این فاکتور ها داشته باشد موقعیت بهتری برای مهاجرت پیدا می کند.

استرالیا هم در کنار کانادا و آمریکا به یکی از مقاصد اصلی مهاجرین تبدیل شده است.البته مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت استرالیا نیز منوط به شرایط تعیین شده از طرف سازمان مهاجرت استرالیا می باشد.یکی از فاکتورهای اصلی قبول درخواست مهاجرت به استرالیا, مهارت و تخصص است.استرالیا توانسته با فراهم کردن بستری مناسب از نظر شغلی و اقتصادی به یکی از پیشگامان در زمینه جذب مهاجرین جویای کار و تحصیل تبدیل شود.

 

مراحل مختلف مهاجرت به استرالیا

۱- انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از لیست SOL
۲- بررسی سازمان ارزیابی متناسب با Occupation انتخابی
۳- آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با Occupation شما
۴- جمع آوری مدارک مورد نیاز سازمان ارزیابی و ارسال مدارک به سازمان مربوطه  
۵- محاسبه امتیازات و بررسی مجدد شرایط مهاجرت به استرالیا شما و پر کردن فرم EOI
۶- بررسی اسپانسرهای ایالتی و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت انتخابی
۷- ثبت آنلاین اسپانسری


۸- انتظار جهت دریافت اسپانسری و گرفتن Invitation
۹- ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود داکیومنت های شما در سایت
۱۰- مشخص شدن Case Officer  و پاسخگویی به سئوالات احتمالی او
۱۱- Checking های مختلف از جمله سابقه کار و ...
۱۲- ارائه نمره آیلتس همراه
۱۳- انجام آزمایش های مدیکال و گرفتن عدم سوء پیشینه
۱۴- Visa

سیستم امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید:

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه مهاجرت به استرالیا برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:
۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۹ سالگی می توانند اقدام نمایند.
۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.
۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.
۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

سیستم امتیاز دهی مهاجرت به استرالیا

امتیازات در این سیستم جدید به شرح زیر می باشد:


سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز
۴۵ تا ۴۹ سال تمام صفر امتیاز

نمره IELTS

نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز صفر
نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۱۰
نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای  امتیاز ۲۰

سابقه کاری در استرالیا

۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا

۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته  ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی

مدرك ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.
- مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا  ۱۰ امتیاز
- مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده  ۱۰ امتیاز
- مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا  ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.
- مدرک دكتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز
   

* نکته بسیارمهم :

جدیدترین قوانین اقامت استرالیا در مورد سیستم امتیازبندی از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می شود با داشتن نامه ارزشیابی (assessment) می توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر می شود می توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

اینفوگرافیک شرایط مهاجرت به استرالیااینفوگرافیک میزان رشد مهاجرت به استرالیا    

تحصیل در استرالیا :


۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز
   
تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا:

تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز
   

سابقه كار حرفه ایی در استرالیا :

داشتن یك سال سابقه كار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز
   
نمره زبان دیگر :

زبان فارسی ۵ امتیاز،  به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Prfesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد. لازم به توضیح است قبلا این امتیاز به همه متقاضیان دارای مدرک لیسانس داده می شد اما در حال حاضر فرد باید مدرک Naati  بگیرد تا این امتیاز به او اخذ شود.
   

امتیاز همسر :

همسر ۵ امتیاز
توضیحات: همسر شما باید آیلتس 6.0 داشته باشد مدرك خود را ارزشیابی كند و سابقه كار ۱ ساله با بیمه نیز داشته باشد.
  

اسپانسر ایالتی :

گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)
گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489 )
   

اسپانسر فامیلی :

اسپانسر شما نمی تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد و حتما باید در منطقه  Designated Areas زندگی کند.
برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد:

ایالت یا ناحیه مناطق تعیین شده
    ویکتوریا  تمام قسمت ها
جنوب استرالیا  تمام قسمت ها
شمال استرالیا  تمام قسمت ها
تاسمانی  تمام قسمت ها
منطقه سرمایه استرالیا  تمام قسمت ها
کوئیزلند مناطقی با کد پستی : 4019-4028, 4037-4050, 4079-4100, 4114, 4118, 4124-4150, 4158-4168, 4180-4899 (تمام قسمت ها به جز منطقه شهری بریزبن)
استرالیا غربی  تمام قسمت ها
نیو ساوت ولز مناطقی با کد پستی : 2311-2312, 2328-2333, 2336-2490, 2535-2551, 2575-2739, 2787-2898 (همه قسمت ها به جز سیدنی, نیوکاسل,ولونگونگ)

 

در ادامه ویدئویی برای آشنایی شما با طبیعت زیبا و حیوانات فوق العاده قاره استرالیا قرار دارد : 

برای تماشای این ویدئو در آپارات و یوتیوب روی لینکهای زیر کلیک نمایید.

ویدئوی حیوانات وجانوران استرالیا در یوتیوب

ویدئوی حیوانات وجانوران استرالیا در آپارات

 

شما میتوانید برای آشنایی با کانادا و راه های مهاجرت به کانادا مقاله شرایط مهاجرت به کانادا با جدیدترین قوانین اقامت را مطالعه نمایید.

منبع مقاله : سازمان مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا

محسن کریمی
نام نویسنده: محسن کریمی
معرفی نویسنده
سلام . محسن کریمی هستم از نویسندگان سایت منتو مایگریت (بزرگترین مرجع مهاجرت ایران) . لطفا بعد از خوندن مطالب نظرات خودتون را همینجا برای من بذارید .

دیدگاه‌ها  

armin
armin
سلام

1- ارسال همزمان درخواست مهاجرت کاری برای 2 کشور (کانادا واسترالیا) منع قانونی داره؟ یا مشکلی ایجاد می کنه؟
2- مدرک زبان انگلیسی IELTS آکادمیک یا جنرال مد نظر هستش؟
3- آیا زبان های بومی ایران (کردی و آذری) نیز امتیازی داره؟
ممنون می شم در این خصوص راهنمایی کنید
پاسخ دادن
اشکان
اشکان
سلام مدرک آیلتس را چه زمان باید ارایه داد در زمان ارزشیابی مدرک یا در زمان مراجعه به اداره مهاجرت استرالیا؟
پاسخ دادن
عادل.ج
عادل.ج
سلام. آیا مدرک لیسانس معماری از دانشگاه آزاد معادل مدرک استرالیایی هست یا خیر؟ یک سوال دیگه اینکه حداقل سابقه کاری مورد نیاز (بدون امتیاز و خارج از استرالیا) برای مهاجرت به استرالیا باید چند سال باشه؟ لطفا راهنماییم کنید. سپاسگزارم :-)
پاسخ دادن
خشایار
خشایار
مدرک لیسانس معماری از دانشگاه آزاد مشهد معادل مدرک استرالیایی هست یا خیر؟
و حداقل سابقه کاری مورد نیاز (بدون امتیاز و خارج از استرالیا) برای مهاجرت به استرالیا باید چند سال باشه؟
سپاسگزارم
پاسخ دادن
رسول ن
رسول ن
سلام من استاد كار كابينت وكمد ديواري و...هستم خواستم ببينم من چطور ميتوانم كه از شرايط مهاجرت كاري به استراليا بهرمند شوم لطفا راه كاري براي من پيشنهاد بدين ممنون.
پاسخ دادن
امیر عباس
امیر عباس
سلام
من کارشناس فوریت پزشکی هستم از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
3سال هم سابقه کار دارم و حدود100 میلیون پول
لطفا جهت مهاجرت راهنماییم کنین ممنون
پاسخ دادن
شيما
شيما
سلام من ٢٦ سال دارم و مدرك كارشناسي ارشد برق قدرت از دانشگاه علوم تحقيقات و نمره ايلتس ٦ دارم و سابقه بيمه هم دارم و همسرم هم ليسانس برق الكترونيك هستن ولي بيمه نيست و من سابقه تدريس در دانشگاه هم دارم و كلي مدارك فني حرفه اي دارم لطفا راهنماييم كنيد
پاسخ دادن
ثمین
ثمین
سلام
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در رشته هوش مصنوعی هستم 6 سال سابقه کارذارم
لطفاً راهنمایی بفرمائید چطور ميتوانم از شرايط مهاجرت كاري و تحصیلی به استراليا بهرمند شوم
پاسخ دادن
عبدالصاحب
عبدالصاحب
عبدالصاحب از شيراز هستم من ٤٣ سال سن دارم متاهل داراي ٣ فرزند.دارای سابقه در شغل طلافروشي و داراي پروانه كسب خواستم بندرو راهنمايي كنيد كه ايا ميتونم به استراليا مهاجرت كنم و بتونم از نظر شغلي فعاليت داشته باشم
پاسخ دادن
amir nofersty
amir nofersty
سلام من دانشجوی سال اخر پزشکی هستم برای ادامه تحصیل و کار در استرالیا میشه بگید الان وضعیت چطوره؟
پاسخ دادن
مصطفی مطیع نورانی
مصطفی مطیع نورانی
من 28سالمه و مدرک نجاری و کابینت سازی و جواز کسب و نمره 6ایلس و دارم سابقه بیمه هم دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ایا شغل من مورد نیاز استرالیا هست مرسی
پاسخ دادن
مرتضی
مرتضی
سلام . مدرک کارشناسی نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه جامع علمی کاربردی معادل با لیسانس در استرالیا هست یا خیر ؟
پاسخ دادن
مهدی.د
مهدی.د
سلام من مدرک آرایشگری از فنی حرفه ای دارم.خانم هم مدرک آرایشگری داره.لطفا راهنمایی کنید میشه در استرالیا با این مدارکی که دارین دنبال یه آرامش گشت یا نه
پاسخ دادن
David
David
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین محترم..بنده دارای مدرک لیسانس عمران با پروانه نظام مهندسی نمره آیلتس شش دوسال سابقه بیمه ۲۷سال سن دارای مدرک بین المللی e_tabs و مدرک tekla به همراه بارکد بین المللی میباشم.لطفا راهنمایی فرمایید...
پاسخ دادن
مصطفی
مصطفی
با سلام اینجانب با مدرک کارشناسی حسابداری و الان هم در یکی از موسسات مالی به عنوان معاون شعبه هستم با سابقه کاری هفت سال
پاسخ دادن
ملیحه
ملیحه
با سلام. من کارشناس رادیولوژی هستم و بیشتر از 10 سال سابقه کار دارم ولی متصل نیست و در 10 سال گذشته حدود 6 سال سابقه دارم و 43 ساله هم هستم و آیلتس 6.5 میتوانم بگیرم آیا برای گرفتن ویزا میتوانم اقدام کنم و امتیازات من کافی است ؟ البته به غیر از مدارک تحصیلی مدارک ورزشی هم دارم . کمربند مشکی در هنرهای رزمی هستم و بیشتر از 15 سال سابقه کوهنوردی حرفه ای دارم.لطفا جهت گرفتن ویزا مهاجرت راهنمایی بفرمایید . با تشکر
پاسخ دادن
خاطره
خاطره
سلام من تو ایران مرغدار هستم، و تولید کننده مرغ مادرم ، میخواستم بدونم میتونم به استرالیا مهاجرت کنم و همین شغل را ادامه بدم، ممنون
پاسخ دادن
ساناز
ساناز
سلام من لیسانس بهداشت مواد غذایی هستم با 11 سال سابقه کار وهمسرم هم فوق دیپلم دامپزشکی با 12 سال سابقه کار وهمچنین تلقیح کار هم می باشد آبا میتونم به استرالیا مهاجرت کنم واز نظر شغلی فعالیت داشته باشم لطفا منو راهنمای فرمایید.
پاسخ دادن
مرتضی
مرتضی
سلام خدمت مشاورین محترم.من 15 سال سابقه کار برق ساختمون و تابلو بندی صنعتی دارم.3 سال هم هست که تو زمینه بی ام اس ساختمون کار میکنم .هیج مدرکی ندارم .اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم.تشکر
پاسخ دادن
الیار
الیار
با سلام من 23 ساله و دارای مدرک کارشناسی ساخت و تولید هستم و 1 سال هم سابقه کار دارم آیا مهاجرت و صلاح میدونین یا نه
پاسخ دادن
Reza
Reza
سلام رضا هستم با مدرك ليسانس مهندسي عمران با حدود١٥سال سابقه كار حرفه ايي در رشته خودم در خصوص مهاجرت درخواست راهنمايي دارم.با سپاس
پاسخ دادن
مریم
مریم
سلام .من کارشناسی مامایی دارم و مدرک آیلتس هم دارم.به نظر شما میتونم راحت مهاجرت کنم ؟
پاسخ دادن
saeid
saeid
سلام من شغل ازاد دارم می خوام ادامه تحصیل بدم اقامت استرالیا بگیرم باید از کجا شروع کنم متاهلم هستم 26 سالمه
پاسخ دادن
#علی
#علی
سلام بنده مدرک کارشناسی حسابداری دارم و تازه خدمت سربازیم تازه تمام شده,چطور میتونم اقدام کنم
پاسخ دادن
مجید
مجید
سلام من شغل ازاد دارم 27 سالمه خواستم بدونم مهاجرت با توجه به شرایطم خوبه یا نه؟
پاسخ دادن
فرزانه
فرزانه
سلام و با تشکر . یک سوال از حضورتون دارم . آیا کسی به سوالات در این قسمت پاسخ می ده؟ خیلی از دوستان اینجا سوالاتشون رو مطرح کردن.
پاسخ دادن
اکبر اصغری
اکبر اصغری
سلام من طراح مبلمان استیل و منبتکار وارد
میباشم وتقریبا 25 سال سابقه کار دارم برای
رفتن به استرالیا کمکم کنید و راهنمایی بدید
ممنون از لطف شما
پاسخ دادن
Maryam1
Maryam1
باسلام اينجانب با دو مدرك فوق ديپلم بهداشت و ليسانس روانشناسي با سابقه نزديك به ٢٠ سال خدمات دولتي و ٤٤ سال سن و دو فرزند . آيلتس مي تونم بگيرم. همسرم ٤٧ ساله، ليسانس زمين شناسي و ده سال سابقه كار در پروژه هاي سدسازي ايران در بخش حفاري و تزريق داره و حدود ده سال هم هست كه در يك شركت مهندسي كامپيوتري كار ميكنه . لطفاً جهت مهاجرت به استراليا راهنمايي بفرماييد .
پاسخ دادن
زهرا
زهرا
سلام.من کارشناسی با معدل ۱۸ و ...در رشته ی فناوری اطلاعات و ارتباطات دارم از دانشگاه غیرانتفاعی
و قصد دارم ارشد رو نرم افزار دانشگاه آزاد و یا مخابرات دانشگاه غیردولتی بخونم. و روی چند مقاله کار کنم. ب نظرتون کدام رشته مناسب تر هست برای گرفتن ویزایی کاری تحصیلی از استرالیا؟
با سپاس فراوان :-)
پاسخ دادن
Pirooz
Pirooz
سلام
من مهندسي تكنولوژي برق قدرت دارم ٣٤ ساله
سابقه فعاليت عملي ندارم ولي تئوري كار كردم
مجرد هستم
ميخواستم بدونم شرايط واسه مهاجرت چطوريه!؟
ممنون
پاسخ دادن
مریم
مریم
سلام من لیسانس مهندسی شیمی صنایع غذایی و فوق لیسشانس مهندسی شیمی داروسازی رو دارم و 5 سال سابقه کار در زمینه مسئول فنی و کارشناس آزمایشگاه و مدیر کنترل کیفیت در یک شرکت فرآورده گوشتی رو دارم زبانمم خوبه میخواستم بدونم باید چجوری اقدام کنم و آیا اصلا میتونم؟؟؟؟
پاسخ دادن
حسن
حسن
من دنبال گرفتن ویادگیری جوشکاری زیر آب هستم ودوست دارم به استرلیا برم میشه لطف کنید راهنمائی کنید
باتشکر وخسته نباشید خدمت شما
پاسخ دادن
R-r
R-r
سلام
بنده ٢٩ سال و مهندسي شيمي هستم
خودم و همسرم ٦سال سابقه كار حرفه اي در زمينه برورش
قارج داريم
اكر ميشه واسه مهاجرت راهنماييم كنيد
پاسخ دادن
شهرزاد
شهرزاد
سلام.من پرستارم و حدود 17 سال سابقه پرستاری در اتاق عمل قلب دارم.ایا میتونم امتیاز لازم برای مهاجرت را بگیرم و اقدام کنم.البته یک دختر هم دارم
پاسخ دادن
فرناز صالحي
فرناز صالحي
سلام مدرك حسابداري از فني حرفه اي دارم سابقه كار و بيمه هم دارم ، با نرم افزار فتوشاپ كار طراحي و چاپ كردم ، مدرك ناخن ( مانيكور و پديكور ، كاشت ناخن ) دارم از يك كمپاني امريكايي ، همسرم ليسانس عمران داره با سابقه كار و بيمه ، يكسال ازدواج كرديم ، چه جوري ميتونيم اقدام كنيم براي مهاجرت به استراليا ؟؟
پاسخ دادن
ارمان
ارمان
سلام من دکترای تاقتصاد با 10 سال سابقه تدریس دارم خواستم برای اقمت راهنماییم کنید.
پاسخ دادن
سجاد
سجاد
با سلام من دانشجوی دکترای زیست شناسی گرایش فیزیولوزی هستم که دارای 3 مقاله بین المللی و سن بنده 27 می باشد همچنین دارای مدرک ایلتس 7 می باشم ایا شرایط مهاجرت رادارم باسپاس
پاسخ دادن
پگاه
پگاه
سلام 31سالمه بادوسال سابقه کاری آرایشگری بانوان سالن دارم وهمسرم29سالشون مهندس برق قدرت. مدرک آیلتس نداریم.آیاشرایط مهاجرت به استرالیارو دارا میباشیم ؟باتشکر
پاسخ دادن
محمدنیا
محمدنیا
سلام من لیسانس حسابداری و دانشجوی ارشد حسابرسی هستم 10 سال سابقه کار دارم که چهار سالش بیمه است شوهرم دکترای دامپزشکی داره و بیمه هم داره میشه بگید برای ما شرایط کار چه طور هست؟
پاسخ دادن
فریبا
فریبا
من 40 سالم هست مدرک فوق دیپلم آموزش زبان و دیپلم نقشه کشی ساختمان از سازمان فنی و حرفه ای را دارم 10 سال سابقه کار و بیمه دارم .آیا پیشنهادی برای رفتن من وجود داره.
پاسخ دادن
محمد
محمد
با سلام
من دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار هستم و 23 سالمه
برنامه نویس خبره هم هستم،به انگلیسی هم تسلط کامل دارم،ولی در حال حاضر مدرک ندارم
میخواستم بدونم میتونم با این شرایط به استرالیا یا نیوزیلند مهاجرت کنم؟
و اگه میشه،کل هزینه هاش چطوری محاسبه میشه؟
پاسخ دادن
Ali janatian
Ali janatian
سلام. من لیسانس عمران دارم و حدود 3 سال در رابطه با رشته خودم کار کردم. میخواستم راهنمایی بگیرم برای مهاجرت به استرالیا.
پاسخ دادن
ali
ali
سلام. من لیسانس عمران از کشور امارات دارم و حدود 3 سال سابقه کار در رشته خودم دارم. میخاستم برای مهاجرت به استرالیا راهنمایی بگیرم.
پاسخ دادن
عقیل نورا
عقیل نورا
من بیستو سه ساله هستم دارای مدارک کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی مدرک مربیگری پرورش اندام از فدراسیون بدنسازی جمهوری اسلامی ایران و بدنسازی پیشرفته و مدرک ماساژ sportاز فدراسیون پزشکی ورزشی کشور و قصد مهاجرت به استرالیا هم برای تحصیل و هم برای ایجاد موقعیت کاری لطفا راهنمایی کنید تشکر
پاسخ دادن
عقیل نورا
عقیل نورا
من بیستو سه سالمه دارای مدارک کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی و دارای مدرک مربیگری پرورش اندام از فدراسیون پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران و بدنسازی پیشرفته و مدرک ماساژ sportاز فدراسیون پزشکی و ورزشی کشور.خدمتمم معاف شدم کفالت.قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم راهنمایی کنین با تشکر
پاسخ دادن
ارزو
ارزو
سلام وقتتون بخیر
من 24ساله و ساله کارشناس مامایی هستم و در حال خواندن زبان.طبق تحقیقاتم شغلم جز نیازمندی های استرالیا هس.میخاستم لطفا راهنمایی کنید وکیل یا شرکتی برای مهاجرت بهم معرفی کنید.ممنون
پاسخ دادن
نیوشا
نیوشا
با سلام من ۲۷ سالمه دکتری حقوق بین الملل دارم پنج سال هم سابقه کار ایلس ۸ دارم وکارشناسیمو دانشگاه ازاد کرج گذروندم ولی ارشد و دکتری در شهید بهشتی به زبان فرانسه هم مسلطم و تا ماه دیگه مدرکمو میگیرم ایا میتونم ویزا کار استرالیا رو بگیرم؟
پاسخ دادن
محمدرضا
محمدرضا
سلام.من ۳۳سالمه.لیسانس طراحی صنعتی از دانشگاه علمی کاربردی دارم.۸ سال سابقه کار مرتبط با رشتم دارم.مدرک فنی و حرفه ای هم دارم.همسر و یک پسر.اگر مدرک ایلتس ۷ بگیرم چه امتیازی دارم و چقدر زمان میبره ویزام درست بشه.خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پاسخ دادن
صفر امیری
صفر امیری
سلام من شغلم نجاری هست ومدرک فنی حرفه ای دارم و3سال سابقه دارم ودرحال حاظر جوازکسب هم دارم زبان انگلیسی من هم خوبه میتونم برم کلاس تتا بتونم نمره IELTSبه7برسانم وضعیت مالی من هم بدک نیست ایا میشه برای ویزای کار در استرالیا اقدام کرد ممنون میشم راهنمی کرد
پاسخ دادن
امیر حکیمی
امیر حکیمی
سلام من39 ساله هستم گوینده و دوبلور هستم همسرم هم همکار خودم هستن دوپسردوقلوی 6ساله دارم برای مهاجرت میشه راهنماییم کنین چیکار باید بکنم؟
پاسخ دادن
عطا
عطا
سلام.من ۳۳سالمه.متاهل.مدرکم کارشناسی ICTاز جهاد دانشگاهی(وزارت علوم)میخاستم ببینم معادل لیسانس استرالیا هست. ی سوال دیگه اینکه این پروسه ارزیابی هاوتایید سازمان مهاجرت استرالیا واخذ ویزا چقدر زمان میبره‌؟چون ما مدرک ایلتس نداریم،اول باید اونو بگیریم و بعد اقدام کنیم؟یا همزمان میتونیم؟ممنون میشم راهنماییم کنید‌.
پاسخ دادن
حسن نصیری
حسن نصیری
سلام بنده متاهل هستم که با دو فرزند پسر قصد مهاجرت دارم مدرک تحصیلی ام دیپلم ناقص هستش کارم در ایران کارشناس فروش مواد غذایی هست البته به طور کاملا حرفه ای که مدارکش موجود هست
پاسخ دادن
نعمانی
نعمانی
سلام من 27 ساله هستم و لیسانس مهندسی بهداشت محیط دارم 13 ماه سابقه بیمه دارم و 2ساله سابقه کار دریک شرکت مبارزه با حشرات وجانوران موذی بعنوان مسول فنی رودارم،همسرم هم لیسانس کاردرمانی داره که دوساله سابقه کار داره ویک دختر هم دارم،مدرک زبان هم ندام برای مهاجرت به استرالیا یا کانادا میشه راهنماییم کنید؟
پاسخ دادن
حسین
حسین
سلام 43 ساله،متاهل،دارای فرزند پسر 9ساله.دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مکانیک ساخت و تولید،با 16 سال سابقه بیمه.لطفا در خصوص مهاجرت راهنمایی نمایید . باسپاس
پاسخ دادن
Milad
Milad
اگر به دنبال ویزای بیزنس استرالیا، کارآفرینی یا تامین اعتبار و جذب سرمایه‌گذار در این کشور هستید شما یا وکیل شما به این مدارک احتیاج خواهید داشت.

Business Plan $450
Market Research $400
License Report $150
info@ParsFinance.com.au
پاسخ دادن
مجید
مجید
سلام.من 33 سالمه مجرد.کارم فنی آسانسور با دیپلم فنی حرفه ای .برای مهاجرت به استرالیا میخوام راهنمایم کنید.تشکر
پاسخ دادن
نوشین
نوشین
سلام لطفا منو راهنمایی کنید برای گرفتن اقامت یا ادامه تخصیل در استرالیا. من خانم مجرد دارای مدرک کارشناسی ارشد هستم مسلط به زبان عربی و ترکی و کمی انگلیسی
پاسخ دادن
مهدی ناظمی
مهدی ناظمی
جوان هستم 37ساله پاسپورت ورشی هم دارم مدرک مربیگری کشتی درجه2ومدرک فنی حرفه ایدارم12تخصص دارم شرایط کاربرای من مهیای هست خوشحالمیشم همکاری فرماییدباتشکر
پاسخ دادن
سید مرتضی هاشمی
سید مرتضی هاشمی
سلام ۳۲ ساله هستم ۱۸ ساله مکانیک دیزل دارم ولی تحصیلات زیاد ندارم میتونم تو استرالیا اقامت بیگیرم و کار من در استرالیا چطوره ......
پاسخ دادن
ebirahim
ebirahim
سلام بنده مدرک فوق لیسانس حسابداری دارم آیا از این طریق می توانم اقدام کنم
پاسخ دادن
majid
majid
باسلام.شعل من آشپزغذاهای ایرانی وبین الملل هستم سابقه کار12سال.همسرم هم لیسانس تولیدات گیاهی دارن.میخاستن بدونم ازطریق شغلم امکان مهاجرت دارم یانه.ممنونم ازراهنماییتون.
پاسخ دادن
امیر
امیر
با درود
ارشد حقوق جزا دانشگاه آزاد 40ساله برا اقامت توی استرالیا از چه طریق میتوانم اقدام نمایم
با سپاس
پاسخ دادن
تهمینه
تهمینه
با سلام
لیسانس ادبیات انگلیسی و فوق لیسانس زبانشناسی دارم ۷سال سایقه تدریس در دانشگاه پیام نور بصورت حق التدریس دارم ۲تا مقاله ای اس ای . ۳۵ سال سن,شانسم برای مهاجرت چقدر هست و چه مدت زمانی طول میکشد؟
پاسخ دادن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس

بخش های دیگر منتو

منتو دکورمنتو مایگریتمنتو عروسمنتو فانمنتو شاپمنتو سلامت